700’000 Heures is het eerste rondreizende hotel

Rondreizend hotel

Waar ga je heen op reis als je echt iets nieuws en authentieks wil ontdekken? In een wereld die steeds kleiner lijkt te worden, zijn er gelukkig nog steeds unieke concepten die je daarbij helpen.

Het 700’000 Heures Hotel is daarvan een mooi voorbeeld. Dit is geen hotel zoals je die kent van reizen of vakantie, maar een concept dat zorgt dat jouw vakantie bestaat uit een onvergetelijke ervaring. 700’000 Heures Hotel is namelijk het eerste rondreizende hotel ter wereld.

Iedere zes maanden strijkt het neer op een zorgvuldig geselecteerde locatie ergens in de wereld. Daar logeer je in lokale woningen waar het je aan niets zal ontbreken, maar die tegelijkertijd heel authentiek zijn. Ook rondom het hotel zijn er diverse mogelijkheden om de regio waar je bent op z’n best te ervaren.

Kerstmis in Parijs

De afgelopen jaren was het hotel bijvoorbeeld te vinden in Japan, Angkor, het Italiaanse Salento en Lençois in Brazilië. Als tussendoortje is 700’000 Heures Hotel in december en januari te vinden op het Place Vendôme in Parijs. Daarna zal het weer vertrekken naar een unieke locatie.

De naam van het hotel is een verwijzing naar het leven. Gemiddeld brengen we zo’n 700.000 uur door op aarde. Het doel van 700’000 Heures is de kwaliteit van een aantal van die uren aanmerkelijk te verhogen, zodat je daar in de overige uren met veel plezier naar terug kunt kijken.

Breken met regels

Het concept is bedacht door hotelier Thierry Teyssier, bekend van het fantastische Maisons des rêves. Hier probeerde Teyssier al te breken met de conventionele regels van de hotelwereld, maar was hij nog wel gebonden aan vaste locaties. Dat laatste heeft hij nu ook overboord gegooid.

Ben je geïnteresseerd in een onvergetelijke ervaring in het 700’000 Heures Hotel? Dan kun je op de website van het hotel meer informatie vinden en je aanmelden voor de Amazirs’ Circle. Hiermee krijg je voorrang met boeken, kun je meedenken over nieuwe locaties en ontvang je regelmatig geschenken en uitnodigingen.

Rondreizend hotel

Rondreizend hotel

Rondreizend hotel

Rondreizend hotel

Rondreizend hotel

Rondreizend hotel

Rondreizend hotel