adidas Originals YEEZY BOOST 350 V2 met zebra-print

sneaker met zebra-print

Voor de liefhebbers van de YEEZY BOOST van adidas Originals en Kanye West zijn het drukke tijden. De nieuwe versies volgen zich momenteel in hoog tempo op.

Op 25 februari komt de populaire sneaker uit in een witte versie met opvallende zebra-print. Net zoals bij de eerdere uitgaven van de 350 V2 staat op de zijkant weer de term SPLY-350 achterstevoren geschreven. Dit keer in contrasterend rood.

Opvallend verschil

Deze adidas Originals YEEZY BOOST 350 V2 heeft ook een opvallend verschil met zijn voorgangers: aan de achterkant zit een zogenaamde ‘heel tab’. Deze was ook te vinden op de eerste versie van de YEEZY BOOST, maar verdween bij de V2, de tweede versie van de sneaker.

De populariteit van deze schoen blijft onverminderd groot, dus als je een paar wil kopen dan zul je je best moeten doen. Het beste is om op de website van adidas te checken wat de officiele verkoopadressen zijn om vervolgens bij deze winkels te informeren hoe je aan de YEEZY BOOST 350 V2 Zebra kunt komen. Vaak gaat door middel van een loting.

sneaker van adidas

YEEZY BOOST 350 V2

adidas Originals YEEZY BOOST

Volg ons op Facebook