Barbour en Noah maken samen unieke collectie

Noah x Barbour

Als twee merken samenwerken, kunnen er interessante dingen ontstaan. Neem nu bijvoorbeeld het hippe Noah uit NYC en het klassieke Britse jassenmerk Barbour.

Bij Noah zijn ze al jaren fan van de jassen van Barbour. Ze zijn tijdloos, van een hoge kwaliteit én ze beschermen je tegen weer en wind. Een samenwerking is voor de Amerikanen een langgekoesterde droom die uitkomt. Ze hebben zelfs zo veel respect voor het merk Barbour dat ze maar weinig hebben aangepast aan de bekende ontwerpen. Wel is er een flinke scheut Noah aan de kledingstukken toegevoegd.

Prints

Voor de gezamenlijke collectie is in de archieven van Barbour gedoken en kwam men uit bij de jaren ’80 en 90. Dat zie je vooral terug in de prints op de shirts. De sweaters en accessoires leunen wat meer op de ontwerpstijl van Noah. De jassen zitten daar mooi tussenin. Je herkent direct de stijl van de Barbour-jassen, maar dan met opvallende kleuren en patchwork.

De collectie is te koop via de webshops van Barbour en Noah. Bezoek je die laatste dan zul je ook ontdekken dat alle modellen in de campagnebeelden medewerkers of directe vrienden van Noah zijn.

Noah x Barbour

Noah x Barbour

Noah x Barbour

Noah x Barbour

Noah x Barbour

Noah x Barbour

Volg ons op Facebook