Beerwulf is jarig en trakteert

 5 jaar Beerwulf Online bierwinkel Beerwulf bestaat 5 jaar en dat gaat natuurlijk gevierd worden. Speciaal voor dit jubileum is er een uniek bierpakket, een speciaal gebrouwen bier en een mooie winactie.

Voor verjaardagen, feestjes en jubilea in je eigen omgeving heeft Beerwulf allereerst een speciaalbier verjaardagspakket samengesteld. Hierin zitten 7 mooie biertjes in verschillende stijlen, wat te snacken voor bij het bier en een mooi glas van Beerwulf. Leuk om cadeau te geven of om lekker zelf te houden. Je mag jezelf immers best af en toe trakteren.

Two Chefs Brewing

Bij Beerwulf kun je niet alleen bier bestellen, maar ook mooie apparaten waarmee je zelf thuis een biertje kunt tappen. The SUB is daarvan waarschijnlijk het bekendste voorbeeld. Speciaal voor The SUB heeft Beerwulf een uniek verjaardagsbier laten brouwen door Two Chefs Brewing. Het is een Oat Pale Ale geworden die luistert naar de naam Happy Howling. Dit bier met veel citrusfruit, passievrucht en meloen door de hop en een zacht mondgevoel door het gebruik van haver is dus alleen te koop in een zogenaamde TORP die in The Sub gaat.

Willy Wonka

Bij een verjaardagsfeestje hoort natuurlijk ook cadeaus en traktaties. Dat doet Beerwulf in de stijl van Willy Wonka. Wie tussen nu en 31 maart iets koopt bij Beerwulf maakt kans op een van de vijf Gouden Tickets. Behoor je tot een van de gelukkige winnaars dat krijg je van Beerwulf een volledige uitgeruste thuisbar. Deze bestaat uit een BLADE biertap, een barkit, bierglazen en 50€ tegoed om te besteden op Beerwulf.com.

5 jaar Beerwulf

5 jaar Beerwulf

5 jaar Beerwulf

Volg ons op Facebook