Trakteer je vader op een bierpakket van Beerwulf

vaderdagpakket met bier van Beerwulf
Foto: Beerwulf

Op zoek naar een cadeau voor vaderdag? Wat dacht je van een doos vol heerlijke bieren van Beerwulf? Wie vandaag voor 18 uur een bestelling plaatst, heeft het pakket morgen in huis.

Omdat de ene vader de andere niet is, kun je kiezen uit twee verschillende pakketten: het Vaderdag Selection Pack en het Vaderdag Premium Pack. De eerste bestaat uit toegankelijke en het tweede uit avontuurlijke bieren. Net wat bij je vader (en je budget) past. Of bij jezelf natuurlijk, want wat is er fijner om het bier samen met je vader op te drinken en er een echte proeverij van te maken.

Wij mochten van Beerwulf het Premium Pack testen en zijn daarover behoorlijk enthousiast. Het aanbod is lekker divers en op een positieve manier toegankelijk. Als jouw vader namelijk voornamelijk pils (en misschien soms een trappist) drinkt, kun je niet direct aankomen met een barrel aged Russian Imperial Stout.

IPA

In plaats daarvan vind je in het pakket heerlijke Pale Ale, India Pale Ale en een fijne porter, maar dan wel in uitstekende uitvoeringen en van erg goede brouwerijen uit heel Europa. Toppers zijn onder andere de Stone IPA, een klassieke West Coast-IPA en de sappige Gamma Ray van Beavertown, een Pale Ale met mango en grapefruit.

Wil je ontdekken wat jouw en je vaders favorieten zijn? Bestel dan snel je eigen pack.

Volg ons op Facebook