Bill & Ted testen de nieuwe Porsche Taycan

De Porsche Taycan is misschien wel de mooiste elektrische auto op de markt. Om te testen of de prestaties van de Taycan ook Porsche-waardig zijn, is er hulp gevraagd aan een iconisch filmduo: Bill & Ted.

Achter dit duo gaan een bekende (Keanu Reeves) en een minder bekende (Alex Winter) acteur schuil. De mannen zijn al heel veel jaren dikke vrienden en beide fervent Porsche-fan. Filmliefhebbers herkennen de twee natuurlijk uit de hilarische films waarin ze Bill & Ted spelen. Voor Porsche een reden om met de twee een korte film op te nemen, waarin ze met de Taycan een mooie rit maken op een enkele batterijlading.

Launch Control

In de video zie je meer dan alleen mooie plaatjes van acteurs in een spectaculaire auto. Onderweg moeten Bill & Ted een paar opdrachten uitvoeren, waardoor je als kijker meekrijgt hoe bruut de rijeigenschappen van deze elektrische Porsche zijn. Zo ondergaan ze de pittige acceleratie als de Launch Control is geactiveerd, testen ze de Hill Climb-optie en gaan ze driften op een nat parcours.

Na het kijken van de kleine acht minuten van deze video wil je waarschijnlijk niets anders dan zelf in een Porsche Taycan stappen.