blk. is supergezond zwart water

zwart water is supergezond

Welk drankje is nu het allergezondst? Je kunt kiezen uit fruit- of groentesappen, groene of witte thee, maar niets verslaat water. Zeker als dat water zwart is.

blk. is een Canadese creatie en inmiddels een groot succes in Noord-Amerika. Zeker nadat modellen als Alessandra Ambrosio zeggen dat ze zweren bij dit gezonde water. Nu is voorzichtig Europa aan de beurt om dit water te ontdekken. Ik kreeg een paar flessen blk. opgestuurd en moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben.

Allereerst is er natuurlijk het feit dat het water ook echt zwart is, maar gewoon naar water smaakt. Zeker als je het gekoeld drinkt helpt niets beter tegen de dorst dan dit. Bovendien bevat water geen calorieën, koolhydraten, suikers of zoetstoffen. Ook het water van blk. niet.

Immuunsysteem

Wat er wel in blk. zit zijn maar liefst 77 sporenelementen uit fulvinemineralen en elektrolyten. Deze ondersteunen je lichaam en helpen bijvoorbeeld je immuunsysteem, bloedcellen, hersenen en je huid. Verder is het water van blk. alkalisch met een PH-waarde van 8 a 9. De meeste dingen die we eten en drinken zijn juist zuur en brengen daarmee de natuurlijke PH-waarde van ons lichaam in de war. Een fles blk. zorgt voor balans.

Kortom: het water van blk. is supergezond, dorstlessend en vanwege de kleur ook nog eens een bijzondere ervaring. Op dit moment is blk. exclusief te koop in het Conservatorium Hotel in Amsterdam. Volgende maand volgen nog meer verkoopadressen.

zwart water is supergezond