Drie spannende nieuwe smaken van Lay’s

chips

We hebben een zwak voor bijzondere smaken chips. In het buitenland gaan we in de supermarkt altijd op zoek naar opvallende varianten. Daarom zijn we verheugd dat Lay’s in Nederland met maar liefst 3 nieuwe smaken komt.

Deze nieuwe smaken zijn gebaseerd op bekende gerechten bij populaire restaurants: crunchy chicken van KFC, Subway’s sticky sweet teriyaki en cheesy margherita van Pizza Hut. Lay’s noemt dit zelf het beste van twee werelden. Het is dan ook de bedoeling dat het proeven van deze chips aangename associaties aan de gerechten in kwestie oproept.

De Lay’s Iconic Restaurant Flavours-range bestaat uit drie smaken:

1. Lay’s KFC Original Recipe Chicken
De wereldberoemde mix van kruiden en specerijen van de KFC Original Recipe Chicken: da’s genieten van een eerste iconische smaak. Lay’s steekt ‘m in een knapperig jasje van deep fried comfort.

2. Lay’s Subway Teriyaki
Deze blend combineert de klassieke Lay’s chips met de iconische, zoete en pittige smaken van de unieke Subway Teriyaki saus.

3. Lay’s Pizza Hut Margherita
Klaar voor een nieuwe kijk op een klassieker? Deze chips bevatten de perfecte combinatie van de klassieke Lay’s smaak met romige mozzarella en Pizza Hut’s kenmerkende tomatenbasis.

Of Lay’s en de samenwerkende partners geslaagd zijn in het vastleggen van de unieke smaken kun je vanaf nu ontdekken in de supermarkt. Daar zijn de drie excentrieke smaken te koop. Op elke zak zit nu tijdelijk ook nog eens een code waarmee je vanaf 1 mei de twee maaltijd gratis krijgt bij een van de drie restaurants. Kijk op de speciale actie-site voor de voorwaarden.

De drie nieuwe smaken van Lay’s liggen de komende maanden tijdelijk in de winkel. Vanaf september is het mogelijk om te stemmen op je favoriete smaak. De winnaar zal blijvend worden opgenomen in het assortiment van Lay’s.

chips