Fortnite lanceert Starter Pack voor Battle Royale

iedereen speelt Fortnite tegenwoordig

Niemand kan tegenwoordig om de game Fortnite heen. Vooral de gratis speelbare optie Battle Royale is immens populair. Heel slim brengt ontwikkelaar Epic Games een eerste Starter Pack op de markt.

Het fijne aan Fortnite is dat elke speler gelijke kansen heeft. Iedereen begint met een pikhouweel en zal op zoek moeten gaan naar wapens en ‘shield potions’. Om je als speler toch te onderscheiden van de groentjes in het spel is het mogelijk om bijvoorbeeld outfits en danspasjes te kopen. Of door deze te verdienen door heel veel goede potjes te spelen.

Beledigend dansje

Het verdienmodel van Fortnite Battle Royale zit dus in de verkoop van credits (V-bucks) waarmee vervolgens van alles in het spel aangeschaft kan worden. Dit zijn echter altijd zaken die alleen met het uiterlijk van de speler te maken hebben. Het is niet mogelijk om wapens of extra levens te kopen. Maar het is wel leuk om je te onderscheiden met een coole outfit of door een beledigend dansje te doen nadat je iemand uit hebt weten te schakelen.

Sinds deze week heeft Epic de eerste bundel uitgebracht waarin met korting een Rogue Agent-outfit, een rugzak en 600 V-bucks kan worden gekocht. Deze Starter Pack kost je €4.99 en is te koop via de online winkel van het platform waarop je Fortnite speelt: PlayStation 4, Xbox One, iOS of de Epic Store voor de PC.

Zelfs rapper Drake speelt Fortnite.

Volg ons op Facebook