Frites Atelier heeft 2 nieuwe seizoenspecials

Frites Atelier
Foto’s: © Chantal Arnts

Frites Atelier is een fantastisch concept van sterrenchef Sergio Herman. Je eet er de beste friet met allerlei bijzondere toppings. Onlangs werden er 2 smaakcombinaties aan het assortiment toegevoegd: Creamy Cheese & Kimchi Please en We Go French.

Frites Atelier heeft de traditie om de seizoenen van het jaar te volgen. Daarom is Sergio Herman op zoek gegaan naar nieuwe smaakcombinaties voor het najaar. Geïnspireerd op zijn eerder gemaakte reizen creëerde hij dit keer twee totaal verschillende Seasonal Frites Specials. Beide specials zijn vegetarisch.

Kaas, kimchi en peper

Creamy Cheese & Kimchi Please is de special waar we dit najaar mee ingaan. De volle smaak van spicy kimchi wordt gecombineerd met romige gesmolten kaas, gepekelde groentes en fijngesneden Jalapeñopeper.

Truffel, ui en noten

Ook We Go French laat ons verlangen naar het nieuw seizoen. Deze special is gemaakt met huisgemaakte truffelmayonaise (van zwarte truffel uit de Franse regio Périgord), sjalotjes, mosterdblad en versgeroosterde hazelnoten.

Over Frites Atelier

Smaak, ambacht, vakmanschap en persoonlijkheid staan centraal bij Frites Atelier en alleen de allerbeste kwaliteit is goed genoeg. Het laagdrempelige concept is bedacht voor iedereen die wil genieten van de allerbeste frites (of patat), toppings en snacks. Frites Atelier heeft momenteel vestigingen in Den Haag, Antwerpen, Gent en Brussel.

Frites Atelier
Creamy Cheese & Kimchi Please
Frites Atelier
We Go French’

Frites Atelier

Frites Atelier

Volg ons op Facebook