Glamp Outdoor Camp opent locatie in Appeltern

Glamp Outdoor Camp Appeltern
Glamp Outdoor Camp Appeltern (alle foto’s © Bas Driessen Photography)

Onlangs zijn de deuren van Glamp Outdoor Camp Appeltern geopend. Deze glamping bevindt zich op een prachtige locatie in het Land van Maas en Waal. Bezoekers kunnen zich er helemaal onderdompelen in festivalsferen.

Glamp Outdoor Camp (GOC) heeft met glamping Appeltern haar laatste pop-up locatie geopend. Met meer dan 300 acts, die variëren van straattheater tot livemuziek, valt hier elke dag wat te beleven. Daarnaast is GOC Appeltern een perfecte uitvalsbasis voor lange wandelingen en fietstochten door het Land van Maas en Waal. En op warme zomerdagen is verkoeling snel gevonden, want de glamping wordt omgeven door meerdere zwemmeertjes. Ook ligt waterrecreatiegebied de Gouden Ham om de hoek.

Summer festival vibes

Bij GOC Appeltern worden dagelijks meerdere optredens met livemuziek georganiseerd. Bands, soloartiesten en DJ’s vertonen hun kunsten op het schiereilandpodium. Verder worden de zintuigen geprikkeld door goochelaars, komedianten, mobiele quizmasters, magische vissen, levende standbeelden en verhalenvertellers. Ook is er een interactief poppentheater en kun je de grootste kijkdoos van Europa bewonderen. En voor mensen die zin hebben in wat meer actie worden er workshops georganiseerd door professionele circusartiesten. Wat dacht je van jongleren, rijden op eenwieler of lopen op een evenwichtsbalk?

Ook lekker uitrusten

Naast alle gezelligheid is het op GOC Appeltern ook heel goed mogelijk om je rust te pakken. Je kunt bijvoorbeeld een yogales volgen van Zen Caravan of heerlijk relaxen in een van de hottubs. En wat dacht je van een film kijken bij de GOC Outdoor Cinema? Nestel je daarna lekker bij een knisperend kampvuur met een zak marshmallows. De glamping is ook voorzien van meerdere plekken met hangmatten, waar je fijn kan lezen of een siësta kunt houden.

Eten & drinken

Op het gebied van eten en drinken is er ook genoeg te beleven. Je kunt onder andere naar de BBQ Spot gaan of aanschuiven bij de Food & Drinks Bar. Ook worden er diverse thema-avonden georganiseerd, zoals surf & turf, burgers & beers en pie Friday. En Smokey Goodness, van BBQ-goeroe Jord Althuizen, verzorgt de Glamp BBQ Roast Tour!

Accommodaties

Op glamping Appeltern zijn vijf type accommodaties te vinden: Bell DeLuxe, Awaji Safari, Awaji Twin, Big Bell en de Flores. De tenten zijn voorzien van elektra, keukeninventaris en opgemaakte bedden voor 4 tot 6 personen. Voor een gezin met grotere kinderen is het trouwens leuk om te kiezen voor een kleinere tent met een bijzettentje. Wij brachten onlangs overigens een weekendje door bij GOC Schaijk in Brabant en hebben het erg naar ons zin gehad. Ook zoonlief van 12 jaar heeft zich er prima vermaakt. Wat ons betreft is het concept van Glamp Outdoor Camp echt een aanrader!

Glamp Outdoor Camp Appeltern

Glamp Outdoor Camp Appeltern

Glamp Outdoor Camp Appeltern

Glamp Outdoor Camp Appeltern

Glamp Outdoor Camp Appeltern

Volg ons op Facebook