Gringo is de reistas voor elk terrein

Rolkoffer voor elk terrein

Als je op reis gaat, is een koffer of tas op wieltjes enorm handig. Behalve als je onderweg plots wat ruwer terrein tegenkomt en de wielen vastlopen. Gringo biedt hiervoor de oplossing.

Wie als reiziger buiten de gebaande paden komt, zal merken dat er niet overal glimmend asfalt of strak betegelde stoepen zijn. Op een bospaadje, het strand of de kasseien van een oud stadscentrum zal een gewone rolkoffer of tas op wielen het af laten weten. Gringo niet. Dankzij het innovatieve wielsysteem kan je vrijwel overal door blijven rollen. Ook kun je altijd een rugzak van de tas maken. Zo kun je dus altijd en overal uit de voeten.

Bodemvrijheid

Het speciale wielsysteem (waar patent op is aangevraagd) zorgt dat je de wielen op drie verschillende manieren kunt instellen: smooth, urban en off-road. De tas krijgt hierdoor per positie meer bodemvrijheid, waardoor je net als een jeep kan reizen over onverhard en ruig terrein.

Gringo is bedacht door de Rotterdamse Daan Kaptein die na het maken van vele reizen op zoek ging naar een tas die de voordelen van een backpack en een rolkoffer weet te combineren. Om zijn idee te realiseren is hij een campagne begonnen op Kickstarter. Daar kun je een donatie doen, een reservering maken voor een eigen exemplaar van de tas en alle technische informatie over de Gringo bekijken.

Rolkoffer voor elk terrein

Rolkoffer voor elk terrein

Rolkoffer voor elk terrein