Heerlijk onderweg met Skullcandy

Skullcandy Vert

We gaan graag naar buiten, zeker nu het weer zo lekker is. Een lang stuk wandelen, hardlopen of fietsen is fijn om even je hoofd leeg te maken van alle stress in deze onzekere tijden.

Als we dan naar buiten gaan, dan nemen we twee zaken graag mee: de Skullcandy Vert en de Skullcandy Stash Mini. De eerste is een set draadloze oordopjes en de tweede een compacte powerbank. Nu met name de wandelingen steeds langer worden, is er behoefte aan muziek en energie. Beide producten zijn eigenlijk bedoeld voor extreme sporten en de wintersport, maar tijdens wat rustigere activiteiten doen ze ook hun werk.

De Skullcandy Vert komt het beste tot zijn recht op de piste, maar vanwege de coronacrisis zijn we dit jaar niet aan wintersport toegekomen. De Vert weet zich namelijk te onderscheiden van andere draadloze setjes vanwege de clip waarmee je de Vert stevig vast kan zetten. Bij stoere sporten als skiën, snowboarden of mountainbiken zit je niet te wachten op dopjes die opeens zoek zijn. Zeker niet als je tijdens het sporten een helm of muts draagt.

Polder

We moeten dus volgend jaar of eind dit jaar de Skullcandy Vert maar eens in een passende omgeving testen, maar in de Hollandse polder doet de set ook wat je ervan kunt verwachten. Tijdens het hardlopen of fietsen in de winderige polder hoef je je geen zorgen te maken dat je de oordopjes verliest. Iets wat me in het verleden al een paar keer is gebeurd. De bevestiging met de clip geeft een veilig gevoel.

Bovendien dient de clip meteen als bedieningspaneel. Zaken als volume of pauzeren regel je op de clip, dus geen gepriegel met kleine knopjes. Ook telefoongesprekken aannemen en beëindigen gaan via deze clip. En voor de sloddervossen onder ons is het mooi om te weten dat de clip ook als Tile werkt. Je bent je oordopjes dus nooit meer kwijt.

Waterbestendig

Wat het geluid betreft: dat is prima in orde. Een lekker vol geluid met goede bassen en zuivere tonen. Geen noise cancelling, maar daar is de prijs dan ook naar. Voor nog geen 8 tientjes haal je de Skullcandy Vert in huis. Voor die prijs heb je een robuuste set draadloze oordopjes, met flink wat opties, een prima geluid en waterbestendigheid.

Een ander product van Skullcandy dat veel mee gaat naar buiten is de Stash Mini. Dit is een compacte powerbank die in elke zak past en je onderweg een lekkere dosis extra juice voor je telefoon kan geven. Zeker voor mensen die tijdens lange wandelingen constant muziek aan hebben staan, uitgebreid aan het bellen zijn of nog steeds Pokémon Go spelen is een powerbank een fijne reisgenoot.

Samenwerking

Degene die wij hebben getest was een speciale editie. Een samenwerking tussen Skullcandy en Protect Our Winters, een non-profit organisatie die zich inzet voor de gevolgen van de klimaatverandering. Doordat de temperaturen blijven stijgen, dreigen de echte winters met heerlijke sneeuw en een pak ijs te verdwijnen.

Naast het handzame formaat is vooral de display op de Stash Mini erg fijn. Zo weet je precies hoeveel mobiele stroom je nog op voorraad hebt. Dankzij het handige meegeleverde kabeltje kun je de powerbank razendsnel opladen via USB en heel makkelijk koppelen aan elk model smartphone of tablet. Deze fijne powerbank is te bestellen voor een vriendelijke prijs van 30 euro.

powerbank