Hong Kong geeft 500.000 vliegtickets weg

Hong Kong

Door COVID heeft het toerisme in Hong Kong een flinke klap gekregen. Om het reizen naar deze bijzondere miljoenenstad weer op gang te brengen is een unieke campagne opgezet, waarbij maar liefst 500.000 vliegtickets weg worden gegeven.

Hello Hong Kong is opgezet door de lokale overheid in samenwerking met 3 lokale vliegtuigmaatschappijen: Cathay Pacific, HK Express en Hongkong Airlines. Voor deze campagne is een budget van maar liefst 250 miljoen euro uitgetrokken. Hiermee moet het imago van de stad weer een boost krijgen. Door de strenge maatregelen tijdens de pandemie zakte het aantal toeristen namelijk van 56 miljoen per paar naar slechts 100.000. In dat licht bezien valt het campagnebedrag relatief wel mee.

Aanmelden

Heb je interesse in een gratis vliegticket naar Hong Kong? Dan moet je de website World Of Winners in de gaten houden. Daar zal het mogelijk zijn om je aan te melden en kans te maken. Het weggeven van de tickets gaat in 3 stappen. Vanaf maart kunnen reizigers uit Zuidoost-Azië zich aanmelden. Vanaf 1 april bezoekers uit China en vanaf 1 mei volgt de rest van de wereld. Het loont dus om die datum in je agenda te zetten.