House of Vans: skate-hotspot in Londen

House of Vans Londen

Londen is vanaf 9 augustus een bijzondere plek rijker. Dan opent onder metro- en treinstation London Waterloo station de House of Vans.

In 5 tunnels onder het station kun je dan een prachtig ondergronds skatepark vinden. Naast een plek om te skaten is de House of Vans ook een plek voor kunst, mode en muziek. Tijdens de opening op 9 augustus zullen er de beste DJ’s van Londen te vinden zijn en kun je ook (straat)kunst bekijken.

Exposities

Na de opening zal dit niet veranderen. Het indoor skatepark heeft zijn eigen podium en volop ruimte voor exposities. In de tunnels kun je daarnaast ook een kapper en nagelstudio vinden. De toegang tot de House of Vans is gratis en bovendien is het park, in tegenstelling tot veel andere skateparken, centraal gelegen en dus makkelijk bereikbaar. Zelfs met de boot!

Ben je eerdaags een keer in Londen en wil je met je skateboard of BMX in de bowl van het House of Vans? Maak dan van te voren een online afspraak. Gewoon langskomen om de sfeer te proeven is natuurlijk altijd mogelijk.

House of Vans London
ARCHES 228 – 232 STATION APPROACH ROAD

Open van woensdag tot en met zondag.

Volg ons op Facebook