Hyprints eert Amsterdam en Air Max 1

Amsterdam Hyprints

Liefhebbers van sneakers en steden opgelet! Hyprints heeft onlangs een mooie art print uitgebracht die geheel in het teken staat van Nike Air Max 1 en Amsterdam. Na het succes van de Rotterdamse versie, eind 2019 gelanceerd tijdens Sneakerness, kon de hoofdstad natuurlijk niet achterblijven.

Hyprints is een design studio, gespecialiseerd in het ontwerpen van betaalbare grafische kunst. De focus ligt daarbij op sneakers, fashion en popcultuur. Vroeger waren kunstwerken veelal onbetaalbaar en onbereikbaar, maar dankzij social media is kunst veel toegankelijker geworden. Door deze ontwikkeling hebben jonge creatievelingen een platform waar zij zich kunnen uiten en hun werk kunnen tonen. Dit geldt ook voor Hyprints.

Prachtige stad

De nieuwste print is een eerbetoon aan de stad Amsterdam. Sven Dekker, oprichter van Hyprints, zegt daarover het volgende: “Iedere dag fiets ik vol verbazing door deze prachtige stad, elke hoek ziet er anders uit. Ik let veelal op de details die overal te zien zijn, wat voor mij tekenen zijn van vakmanschap, passie en precisie. En Amsterdam zit er vol mee, van haarfijne ornamenten tot wonderbaarlijke voorgevels. Precies daar heb ik me op gefocust met deze print.”

Nike Air Max 1

Op de designposter staan trouwens niet alleen Amsterdamse grachtenpanden. Op de voorgrond zie je
namelijk nog iets anders schitteren: een paar Nike Air Max 1 OG Red. Onder veel fans is dit een enorm geliefde sneaker.

Het design is geprint op 250 g/m² A3 papier en is gelimiteerd tot 100 stuks. Elke print is met de hand genummerd. Wil jij de Amsterdam by Hyprints bij jouw thuis aan de muur hebben hangen? Bestel er dan gauw eentje! Vanaf 1 februari worden de prints verzonden.

Volg ons op Facebook