K-Swiss brengt de legendarische SI-18 opnieuw uit

K-Swiss SI-18

Schoenenmerk K-Swiss leek de laatste jaren een beetje in de vergetelheid te raken, maar is nu weer helemaal terug met de re-release van de iconische SI-18.

Er was een tijd dat K-Swiss de markt voor tennisschoenen domineerde. Zo was het merk in 1966 de eerste die leren schoenen introduceerde in het tennis. Het hoogtepunt voor K-Swiss was eind jaren 80 en begin jaren 90 toen de SI-18 de allerbeste schoen op de markt was. Dit weekend komt de schoen in een beperkte oplage opnieuw uit. K-Swiss richt zich hierbij niet meer op de tennissers, maar op de liefhebbers van mooie, klassieke sneakers. Juist deze doelgroep wist K-Swiss tot voor kort maar slecht te bereiken. De SI-18 zou heel goed voor een omslag daarin kunnen zorgen.

Geborduurde vlaggen

De schoen heeft genoeg elementen die een ‘sneakerhead’ wel kunnen bekoren. Waaronder het bijzondere vetersysteem, de geborduurde vlaggen op de hiel (die staan voor alle landen waar er een Grand Slam-toernooi wordt gehouden). De K-Swiss SI-18 is nu in een beperkte oplage te koop via: Sneakersnstuff (Londen, Stockholm), Rezetstore (Kopenhagen), Run for Shelta (Gothenburg), Black Rainbow (Parijs) en Limited EDitions (Barcelona).

K-Swiss SI-18

K-Swiss SI-18

K-Swiss SI-18

K-Swiss SI-18

Volg ons op Facebook