Karl Lagerfeld fotografeert Kanye West en Kim Kardashian

Kimye door karl lagerfeld

Het septembernummer van Harper’s Bazaar heeft ieder jaar als thema Icons. Deze editie schitteren de grootste iconen van deze tijd op de cover: Kanye West en Kim Kardashian.

Of je ze nu haat of juist verzot bent op Kim en Kanye, je kunt niet ontkennen dat ze steeds heel knap de media weten te halen en op slimme wijze geld verdienen. Kanye is niet alleen muzikant, maar ook succesvol ontwerper van kleding en schoenen. En Kim krijgt misschien wel de meeste aandacht als ze haar lichaam showt, maar tegelijkertijd is ze ook succesvol zakenvrouw met onder andere een de app Kim Kardashian: Hollywood die al $100 miljoen dollar heeft opgebracht.

Interview

De foto op de cover van de Harper’s Bazaar is gemaakt door niemand minder dan Karl Lagerfeld. Kim draagt een jas, tas van Valentino, body en turtleneck van Yeezy Season 3; Kanye draagt eigen kleding. In het blad staat ook een interview met het spraakmakende echtpaar. Enkele quotes uit dat interview zijn:

Kanye: ‘Ik hou dus helemaal niet van denken. Ik denk dat mensen graag denken dat ik graag veel denk. En dat is niet zo. Ik hou helemaal niet van denken’
Kanye: ‘Als Kim haar lichaam niet zou laten zien, zou dat hetzelfde zijn als dat Adele niet zou zingen’
Kim: ‘Ik ben natuurlijk een brunette, maar van binnen ben ik blond. Blonde Kim is een alter ego en ik hou van haar vibe’

Het septembernummer van Harper’s Bazaar ligt op 16 augustus in de winkel.

Volg ons op Facebook