Dineren met je hond tijdens het Dogtoberfest van Lagunitas

Lagunitas DOGtober

Biermerk Lagunitas organiseert op vrijdag 22 oktober een bijzonder evenement. Tijdens het DOGtoberfest kun je samen met je hond gezellig dineren bij PLLEK in Amsterdam-Noord. En met deze actie steun je ook nog eens het goede doel!

Bij de van oorsprong Californische bierbrouwer Lagunitas zijn ze gek op honden. Je hoeft alleen maar een blik te werpen op hun blikken en flessen en je ziet het al. Het logo van hun IPA’s wordt opgevrolijkt door de afbeelding van een hond. Daarnaast is oktober in bierland traditiegetrouw de maand van de Oktoberfeesten. Lagunitas heeft de liefde voor bier en hond daarom samengevoegd tot DOGtoberfest.

Dineren voor Dieren Opvang Amsterdam

Zoals gezegd vindt het feestje plaats bij PLLEK. Het Amsterdamse restaurant serveert morgenavond een 3-gangendiner, zowel voor jou als voor je hond. Dit is inclusief 5 bier voor het baasje. Verder is er muziek, entertainment en nog meer leuks. Dit alles voor slechts €35. De volledige ticketverkoop wordt gedoneerd aan Dieren Opvang Amsterdam (DOA).

In alle landen waarin Lagunitas actief is, wordt in oktober een DOGtoberfest gehouden. Deze feesten worden georganiseerd met detzelfde insteek: geld inzamelen voor een goed doel waarbij honden centraal staan. In Nederland is gekozen voor DOA. Dit is het grootste dierenasiel van het land.

Beperkt aantal kaarten beschikbaar

Om het etentje bij PLLEK exclusief te houden, is er slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Wacht dus niet te lang met het bestellen van je toegangskaartje! Kom je met je hond? Geef dan ook aan welke grootte hij/zij heeft. Natuurlijk ben je zonder hond ook welkom. Let er wel op dat je het juiste ticket selecteert, zodat PLLEK rekening kan houden met iedereen.

(Honden)entertainment

Naast muziek is er tijdens het DOGtoberfest nog veel meer entertainment. Zo kun je je laten portretteren met je hond, is er een hondengedragstherapeut aanwezig en kan je hond naar de mobiele groomingsalon. Ook is er een veiling van allerlei toffe hondenaccessoires. Ook wordt die avond het totaalbedrag bekend gemaakt dat Lagunitas heeft ingezameld met de speciale actie die liep van 1 t/m 15 oktober. Hierbij werd 10 cent van elk verkocht glas Lagunitas in heel Nederland gedoneerd aan DOA.

Extra geld doneren voor de honden?

DOA is tijdens deze avond uiteraard aanwezig om de cheque in ontvangst te nemen en om meer te vertellen over al hun activiteiten. Kun je niet aanwezig zijn op het DOGtoberfest, maar wil je wel een donatie doen aan DOA? Dat kan natuurlijk ook! Op de site van PLLEK staat een speciale QR-code/Tikkie. De dierenopvang draait op vrijwilligers, dus ze kunnen het geld heel goed gebruiken. Zo kunnen ze alle liefde en verzorging geven aan de honden die het minder goed hebben getroffen.

Restaurant PLLEK
TT Neveritaweg 59
Amsterdam
Inloop vanaf 17:00 uur, het diner start 18:15 uur

Lagunitas DOGtober

Volg ons op Facebook