Lupin is nu de populairste serie op Netflix

Lupin op Netflix

Niet iedereen heeft te lijden onder de lockdown en de avondklok. Zo gaan de zaken bij Netflix beter dan ooit. En het grootste succes van dit moment is de Franse serie Lupin.

Netflix en de andere streamingdiensten bieden de ultieme ontsnapping uit de huidige wereld die vaak grauw en saai is. Series op Netflix breken daarom record na record. Eerst was er de spannende schaakserie The Queens’s Gambit, daarna volgde het hitsige kostuumdrama Bridgerton en nu is er de Franse hit Lupin.

Amerika

Het is acteur Omar Sy en makers George Kay en François Uzan zelfs gelukt om als eerste Franse serie de top 10 in de Amerikaanse Netflix te halen. In de eerste 28 dagen dat Lupin beschikbaar was, hebben al 70 miljoen huishoudens naar de serie gekeken. Daarmee overtreft het The Queen’s Gambit (62 miljoen) en Bridgerton (63 miljoen).

In de serie Lupin draait het om Assane Diop (Omar Sy) die op het eerste gezicht een slimme dief lijkt, maar al snel krijgt het verhaal extra diepgang en draait het verhaal om wraak en familie. We zullen voor iedereen die Lupin nog niet gezien heeft verder niets verklappen, maar duidelijk is wel dat er een tweede seizoen volgt. Wanneer deze te zien zal zijn, is nog onbekend.

 

Volg ons op Facebook