Interieurmerk MADE.COM brengt fietscollectie uit

MADE.COM fiets

De collectie van online designmerk MADE.COM heeft er sinds kort een nieuw onderdeel bij: Lifestyle & Leisure. De eerste artikelen die aan deze rubriek worden toegevoegd, zijn fraai ontworpen fietsen en allerlei bijbehorende fietsaccessoires.

De fietscollectie is een lust voor het oog (we hebben al een voorproefje gehad tijdens ons bezoek aan het hoofdkantoor van MADE in Londen) en bestaat uit hippe stadsfietsen. Dit soort minimalistische fietsen zien we tegenwoordig steeds vaker in het straatbeeld. Ze zijn licht, duurzaam en betaalbaar. De fietsen die MADE uitbrengt, hebben een frame van 52 of 59 cm en zijn verkrijgbaar in de populaire kleuren koper, messing, mosterd en matzwart. De afwerking is in koper, messing en matzwart. Daarnaast kun je kiezen uit een fiets met één of meerdere versnellingen.

Leren flessenhouders

Gelijktijdig met de fietscollectie lanceert MADE ook een reeks praktische en trendy accessoires. Hiermee kun je de fiets helemaal afstemmen op je eigen smaak en behoefte. Allereerst is er het assortiment leren wijn-, bier- en flessenhouders. Hoe handig en stijlvol is dat! Ideaal voor als je onderweg bent naar vrienden of familie. En voortaan geen rammelende flessen meer in je fietstas of -krat.

MADE x Bobbin

Ook is er een selectie verkrijgbaar van rekken en muurhangers. Deze specifieke accessoires maken van je fiets een echte blikvanger. Heel handig voor mensen die klein behuisd zijn, maar natuurlijk ook leuk als je in het bezit bent van een enorme hal of woonkamer. Daarnaast is MADE ook een samenwerking aangegaan met het toonaangevende Londense fietsmerk Bobbin om een reeks helmen, bellen en manden te ontwikkelen die perfect bij de fietsen passen. Voortaan ga je helemaal in stijl op pad!

Allround merk

De introductie van de nieuwe categorie Lifestyle & Leisure versterkt de overgang bij MADE.COM van meubelmerk naar een steeds meer allround designmerk. Uiteraard nog steeds met hetzelfde basisprincipe: mooi design van hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

De volledige collectie fietsen en bijbehorende accessoires kun je vinden op www.made.com/nl/fietsen.

MADE.COM fiets

MADE.COM fiets

MADE.COM fiets

MADE.COM fiets

MADE.COM fiets

MADE.COM fiets

MADE.COM fiets

MADE.COM fiets

MADE.COM fiets

MADE.COM fiets

Volg ons op Facebook