De 9 populairste foto’s van 2017 op Instagram

Mixed Grill op Instagram

Zo aan het einde van het jaar is het mooi om even terug te blikken naar de afgelopen 12 maanden. Bijvoorbeeld door te kijken hoe we het als Mixed Grill deden op Instagram.

Hierboven zie je de 9 foto’s die in 2017 de meeste likes kregen. Met deze liefde van fans, volgers en voorbijgangers zijn we natuurlijk hartstikke blij. Voor ons zijn deze likes een teken dat mensen waarderen wat wij doen. Volg jij Mixed Grill al op Instagram? Wij delen graag werk van interessante kunstenaars, bijzonder design en prachtige reisbestemmingen. Ook geven we regelmatig via Stories een kijkje achter de schermen bij ons werk.

#2017bestnine

Om deze compilatie van 9 foto’s te maken hoefden we niet te scrollen langs alle posts van afgelopen jaar om zo bij te houden hoeveel likes elke foto had. We gebruikten de handige online tool best nine. Zelf jouw top 9 maken is een kwestie van je gebruikersnaam invoeren en flink wat geduld hebben. Het duurt namelijk zo’n 10 minuten voordat het overzicht gegenereerd is. Daarna kun je deze delen op social media met de hashtag #2017bestnine.

Volg ons op Facebook