Dromen van avontuurlijke reizen met een daktent

'Rooftop Tent' van Decathlon

Voorzichtig dromen we al van mooie reizen in 2021. En dan het liefst een avontuurlijke reis langs nieuwe plekken en ongerepte natuur. Met een rooftop tent is zo’n avontuur binnen handbereik.

Een rooftop tent of daktent is dus een tent die je eenvoudig op het dak van het camper of busje kunt zetten. Zo heb je altijd een plek om te overnachten, mits het op die plek toegestaan is om te wildkamperen natuurlijk. De ‘Quechua Fresh & Black Rooftop Tent’ van Decathlon is een opblaasbare tent voor een scherpe prijs.

Gemakkelijk

Het is de eerste rooftop tent voor Quechua, het bergsport- en kampeermerk van Decathlon. Groot voordeel van deze tent is dat het busje niet per se een bagagerek nodig heeft om de tent op te installeren. De tent heeft een draagbaar formaat en is gemakkelijk uit te rollen en op te blazen op het dak van de bus. Er wordt een zonneluifel, ladder en een lange slang voor de pomp meegeleverd.

Binnen no-time heb je op de plek waar je je bus hebt geparkeerd een comfortabele slaapplaats gecreëerd. Op het dak van een busje slapen mag dan misschien niet comfortabel klinken, dankzij het ingebouwde opblaasbaar matras met lattenbodem lig je heerlijk én zul je het dak van de bus niet beschadigen. Dankzij de vierlaagse Fresh & Black-stof blijft de tent koel van binnen (tot wel 17 graden koeler dan buiten) en is het in de tent lekker donker zodat je goed slaapt.

Uitzicht

Tenzij je een plek hebt gevonden waar het enige licht van de sterren en de maan komt. Dan kun je er voor kiezen om de buitenste laag van de tent weg te halen. Hierdoor heb je dan vrij uitzicht aan de zijkanten en de bovenkant van de tent. Perfect om van de sterrennacht te genieten om of ’s morgens vanuit je slaapzak de natuur te bewonderen.

Tot 25 november 2020 is het mogelijk om een pre-order te plaatsen voor deze unieke tent. Je ontvangt deze dan in maart 2021, een maand eerder dan de reguliere verkoop. De verkoopprijs van de Quechua Fresh & Black Rooftop Tent is €549,99.

'Rooftop Tent' van Decathlon

'Rooftop Tent' van Decathlon

'Rooftop Tent' van Decathlon

Volg ons op Facebook