Schrootstrijd: vier een feestje op de schroothoop

Schrootstrijd

Wellicht heb je nog nooit eerder van Schrootstrijd gehoord. Toch is het de laatste jaren steeds populairder als actief bedrijfsuitje of als uniek vrijgezellenfeest. Het concept is afkomstig van het televisieprogramma Scrapheap Challenge.

Hierbij is het de bedoeling dat verschillende teams door middel van allerlei losse onderdelen een creatie maken die echt werkt. Zoiets gebeurt dus ook tijdens een schrootstrijd. Met verschillende materialen, schroot genoemd, machines en gereedschappen gaan de diverse teams aan het werk. Onder leiding van een deskundige coach worden er allerlei wonderlijke opdrachten uitgevoerd.

Schrootstrijd ideaal als bedrijfsuitje

Een teamuitje heeft vaak verschillende bedoelingen. Natuurlijk is het gezellig om er samen een dag op uit te gaan, maar het is ook handig als er tegelijkertijd wordt gewerkt aan een goede sfeer en samenwerking. Samen de Schrootstrijd aangaan is daarom ideaal als geslaagd uitje met het bedrijf. Tijdens deze activiteit komen er vragen naar voren als: Wie neemt de leiding? Gaan we nu eerst overleggen of gaan we direct aan de slag? Waarmee beginnen we? Het is de bedoeling dat je als team een schrootmobiel bouwt. Hierbij komt het aan op creativiteit, kracht, lef en inzicht. Gebruik je spierballen en tegelijkertijd je hersenen. Ga de strijd aan en overwin het andere team. Samenwerking is hierbij van groot belang. Met behulp van stapels schroot, losse materialen en gereedschap bouwt het team een ingenieus schrootmobiel. De uitdaging is om te zorgen voor de mooiste, de beste en de snelste. Er staat een professionele coach klaar om jullie te begeleiden en zo nodig te assisteren. Dit uitje zorgt voor een volledige dag plezier, maar biedt daarnaast vele extra’s zoals zelfinzicht en competitief bezig zijn. Sluit de dag af met een volledig verzorgd diner!

Schrootstrijd

Schrootstrijd als vrijgezellenfeest

Uiteraard kun je het feest net voor je bruiloft met je vrienden vieren zoals iedereen het al jaar en dag doet: een aantal kroegen langs en de bruidegom in spe in een kippenpak hijsen en dat is het. Ongetwijfeld zijn er betere en originelere ideeën te bedenken. Wat dacht je van een Schrootstrijd als feest met vrienden onder elkaar? Zeker voor de creatievelingen onder ons is dit een enorme uitdaging. Het leuke is dat het uiteindelijke resultaat bestaat uit een uniek geschenk voor de bruidegom. Jullie gaan met elkaar naar Dieren en daar kan de uitdaging beginnen. Jullie mogen te keer gaan met stapels schroot, grof materiaal en allerlei gereedschap. Meestal word je verdeeld in verschillende teams en de beste uitvinding wint. Geef je creativiteit, je kracht en je intelligentie alle ruimte en ga de uitdaging aan. De professionele begeleiders van de Schrootstrijd zullen daarbij coachen en assisteren. Samen bouwen, samen creatief bezig zijn. Op deze manier komt het vast en zeker ook helemaal goed met het aanstaande huwelijk. Enne, welke uitdaging gaan jullie aan? Een uniek huwelijksgeschenk? Of creëren jullie met elkaar een originele trouwauto voor het aanstaande feest?

Schrootstrijd

Volg ons op Facebook