Sonos en Beastie Boys komen met gelimiteerde speaker

speciale versie van de Sonos 5

Sonos heeft de hulp ingeroepen van Beastie Boys Adam “Ad-Rock” Horovitz en Michael “Mike D” Diamond. Samen komen ze met een speciale editie van de Sonos Play:5.

Op de luidspreker staat de naam Beastie Boys in een lettertype dat is gemaakt door kunstenaar Barry McGee. Alle opbrengsten van de wit met rode editie van de Play:5 gaan naar de goede doelen Peace Sisters en Little Kids Rock uit naam van de Adam Yauch Foundation.

No Sleep Till Brooklyn

De samenwerking tussen de Beastie Boys en Sonos is een voor de hand liggende. Brian Beck (Sonos Global Head of Music) vertelt in een persverklaring dat het allereerste nummer dat ooit op luid volume door een Sonos-speaker is afgespeeld het iconische No Sleep Till Brooklyn was.

Thuis

Mike D voegt daar aan toe: “Toen ik opgroeide in New York moest je altijd de deur uit om nieuwe muziek te ontdekken. Ik hoorde spannende dingen van DJ’s in een club, een boombox in de metro of uit een voorbijrijdende taxi. Nu kun je gewoon thuisblijven en alle denkbare muziek streamen via de Play:5 van Sonos. En dankzij het werk van Barry McGee is de bron van de muziek net zo mooi als de tonen die eruit komen”.

De release van de Beastie Boys-speaker zal samenvallen met die van een autobiografie van de band. Je kunt op de hoogte van de verkoop blijven via de speciale website.