SUSHISAMBA opent een vestiging in Amsterdam

SUSHISAMBA

Avontuurlijk eten kan vanaf september bij SUSHISAMBA in Amsterdam. Dit restaurant combineert op zeer smakelijke wijze de keukens van Japan, Brazilië en Peru.

SUSHISAMBA heeft momenteel al vestigingen in Londen, New York, Las Vegas en Miami die zeer succesvol zijn. De uitstekende keuken, de geweldige cocktails en de spectaculaire inrichting worden door veel mensen geroemd. In Amsterdam zal dit niet minder zijn, al was het maar vanwege de ligging en het interieur.

Terras aan de gracht

Het restaurant komt in het pand van Holland Casino met uitzicht op de Singelgracht. Met mooi weer kun je buiten op het terras aan het water eten. Binnen is SUSHISAMBA prachtig ingericht met als blikvanger de oranje boom die in elke vestiging te vinden is. Ontwerpbureau Woodfever zorgde verder voor een open interieur met zicht op zowel de keuken als op de 17de eeuwse gracht buiten.

Nog belangrijker dan de inrichting is natuurlijk wat je er kunt eten en drinken. Beroemde gerechten op de kaart van SUSHISAMBA zijn bijvoorbeeld: Churrasco Rio Grande (met ribeye, chorizo en picanha), Moqueca Mista (een traditioneel zeevruchtenstoofpotje van garnalen, inktvis en zeebaars met kokosnoot en limoen), Kanpachi Tiradito (met yuzu, zeezout en zwarte truffelolie) of Tonijn Seviche (met granaatappel, leche de tigre, maiz morado wasabi erwten en basilicum). Ook is er volop keuze uit sushi en sashimi, vaak met een internationale twist. Een mooi voorbeeld is de El Topo, een roll met zalm, jalapeño, shisobladen, verse gesmolten mozzarella en krokante ui.

Sake, whisky en cocktails

Voor een avond aan de bar kun je ook in SUSHISAMBA terecht. Het restaurant zal een uitgebreide collectie sake en Japanse whisky kunnen aanbieden. Daarnaast serveren ze prachtige cocktails als de Kaffirinha, een Braziliaanse cachaça-klassieker, met geurige kaffir limoenbladeren die in cachaça worden doordrenkt, de signature Nina Fresa® gemaakt met wodka, aardbeien, grapefruit en guave, een rijke en aromatische Smoked Plum Negroni met gin, amaro, zoete vermout en pruimwijn met een vleugje gerookte whisky.

Hieronder zie je eerst twee ontwerpen van het interieur van de Amsterdamse vestiging van SUSHISAMBA. Daaronder kun je je verlekkeren aan wat foto’s van typische gerechten die op de kaart zullen verschijnen.

Reserveren

Vanaf 8 september is SUSHISAMBA Amsterdam geopend. Je kunt nu al online een tafel reserveren.

SUSHISAMBA

SUSHISAMBA

SUSHISAMBA

SUSHISAMBA

SUSHISAMBA

SUSHISAMBA

SUSHISAMBA

SUSHISAMBA

SUSHISAMBA

SUSHISAMBA

SUSHISAMBA

SUSHISAMBA

SUSHISAMBA

SUSHISAMBA

SUSHISAMBA

SUSHISAMBA

SUSHISAMBA

Volg ons op Facebook