TRONO ontwerpt opblaasbare loungestoel voor kids

TRONO Kids

Een paar maanden geleden schreven we enthousiast over de opblaasbare stoel van TRONO. Deze praktische, comfortabele stoel maakt een einde aan het onhandige gezeul met klapstoeltjes op een zomerse dag. Het blijkt dat kinderen de stoel ook erg kunnen waarderen en daarom komt er speciaal voor hen de TRONO Kids op de markt.

TRONO Kids is de enige opblaasbare en draagbare loungestoel ter wereld die speciaal gemaakt is voor kinderen. Deze vederlichte en comfortabele stoel gaat van buitenspelen echt een feestje maken. Onlangs werd er een campagne op Kickstarter gestart om geld in te zamelen voor de TRONO Kids. Dat mensen op dit product zitten te wachten was meteen duidelijk, want het streefbedrag werd al binnen 48 uur opgehaald.

Stoel kan tegen een stootje

Dankzij een goed doordacht design is de TRONO kids vrijwel onverwoestbaar. De loungestoel is gemaakt van driedubbel gecoate nylon en kan maximaal 110 kg aan. Verder is ie helemaal waterdicht en daarom perfect voor op het strand of in het zwembad. Bovendien weegt de TRONO Kids slechts 600 gram en is ie dus makkelijk mee te nemen. De stoel is gemaakt om overgewicht bij kinderen tegen te gaan. Het zet namelijk aan tot avonturen in de buitenlucht. Lekker de hele dag op pad, zoals vroeger! Natuurlijk kun je de stoel ook binnenshuis gebruiken om bijvoorbeeld huiswerk te maken of te gamen.

Eenvoudig opblazen

Een pomp is bij deze opblaasbare stoel trouwens niet nodig. Je kunt ‘m namelijk heel snel en simpel opblazen door een rondje om je eigen as te draaien en ‘m lucht te laten happen. En na gebruik kun je de TRONO Kids ook weer eenvoudig leeg laten lopen en compact opbergen in een kleine draagtas. Verder heeft het team van TRONO speciaal voor de stoel 4 verschillende covers ontworpen. Deze opvallende hoezen kunnen tussendoor handig worden gereinigd in de wasmachine.

Ben je geïnteresseerd in de TRONO Kids? Dan kun je de campagne op Kickstarter volgen. Ook is het mogelijk om alvast een pre-order plaatsen. Laat de zomer maar komen!

TRONO Kids

TRONO Kids