Trono is een handige stoel om mee te nemen

Trono stoel

Dankzij de komst van Trono is het gezeul met onhandige klapstoeltjes voorbij. Voortaan hoef je onderweg alleen nog maar een pakketje mee te nemen dat zo in je tas past. En op de plaats van bestemming tover je dit binnen no time om tot een comfortabele stoel.

Trono is een opblaasbare stoel die je heel makkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Bovendien is het een stoel die echt lekker zit. Volgens de bedenkers van Trono is hun product hét moderne antwoord op de klapstoel. De drie mannen uit Amsterdam zijn hun bedrijf gestart nadat ze hadden ontdekt dat er nog wel een hoop te verbeteren viel aan de huidige opblaasbare meubelen.

Overal lekker zitten

De opblaasbare Trono is bedoeld voor jong en oud. Je kunt ‘m gebruiken tijdens het kamperen, bij een strandbezoek, in het park of gewoon in je eigen achtertuin. Eigenlijk overal dus waar je buiten wilt zitten. De stoel is niet alleen praktisch en comfortabel, maar heeft tegelijkertijd ook een mooi vormgegeven uiterlijk. Bovendien zie je dat degene die erop zit zichtbaar aan het genieten is. En de stoel is natuurlijk gemaakt van de beste materialen. Er wordt zelfs bij elke Trono afzonderlijk getest of ie luchtdicht is.

Haptechniek

De magie van Trono zit ‘m dus in de combinatie van gemak, comfort en innovatief design. Je kunt de stoel echt heel eenvoudig opblazen. Dit doe je door een rondje om je eigen as te draaien. De stoel neemt dan als het ware een grote hap lucht en is binnen enkele seconden helemaal gevuld. Dus geen gedoe met pompjes. En daarna kun je er ruim drie uur op zitten.

Meer comfort in de wereld

De start van Trono is bijzonder. Het product is nog maar net op de markt, maar is nu al een groot succes. Op dit moment wordt de stoel wereldwijd al in meer dan 40 landen verkocht. Na Europa en Azië wordt nu ook de Amerikaanse markt veroverd. Niet slecht voor een Nederlands bedrijf dat in eerste instantie gewoon wat meer comfort in de wereld wilde creëren!

Trono stoel

Trono stoel

Trono stoel