De VanMoof Electrified X voor de Japanse markt

e-bike van VanMoof

Fietsenmerk VanMoof uit Amsterdam komt met een nieuwe e-bike: Electrified X. Hopelijk volgend jaar in Nederland te koop, maar nu eerst in Japan.

Met dit model wil VanMoof in een gat duiken op de Japanse markt. De steden in Japan zijn druk en vol. Steeds meer mensen kiezen ervoor om de fiets naar het werk te pakken, maar dat zijn voornamelijk mensen die dichtbij hun werk wonen. De Electrified X moet ze gaan verleiden om ook voor grotere afstanden de fiets te pakken.

De VanMoof Electrified X heeft een elektromotor die zorgt voor een comfortabele trapondersteuning tot wel 24 kilometer per uur. En door de prachtig weggewerkte accu kan de e-bike wel 120 kilometer mee.

Herkenning

De mooi vormgegeven fiets zit verder vol handige snufjes: zo herkent de fiets zijn vaste gebruiker. Hierdoor gaat het slot uit zichzelf open als je bij je fiets bent. Mocht het iemand toch lukken om de fiets te stelen, dan kun je deze via de ingebouwde GPS altijd terugvinden.

Deze prachtige e-bike heeft een verkoopprijs van 370,000 yen (dat is 3000 euro). Wie nu al een exemplaar reserveert, kan de fiets kopen voor 270,000 yen. Dat is inclusief de unieke anti-diefstalgarantie van VanMoof. Als iemand je fiets steelt, beloven ze dat ze deze binnen 14 dagen terugvinden. Lukt dat niet, dan krijg je een nieuwe.

e-bike van VanMoof

e-bike van VanMoof

e-bike van VanMoof

e-bike van VanMoof

e-bike van VanMoof

e-bike van VanMoof

e-bike van VanMoof

Volg ons op Facebook