Nooit meer bang voor fietsdiefstal met VanMoof

VanMoof SmartBike

Iedere Nederlander zal het wel eens meegemaakt hebben dat zijn of haar fiets is gestolen. Daarom hebben velen een oud brik voor in de stad, bij het station of voor het uitgaan en bewaren we onze mooie fiets voor alleen tochtjes. Fietsfabrikant VanMoof komt met een oplossing tegen fietsendiefstal: de SmartBike.

Deze slimme fiets zit vol met mooie technieken die diefstal tegen moeten gaan. Bijvoorbeeld dat je geen sleutel meer nodig hebt voor de fiets, maar je je smartphone gebruikt voor het ontkoppelen van het slot. Verder zit er een GPS-tracker diep in het frame verstopt. Hiermee kun je met dezelfde app als voor het losmaken van het slot, ook je fiets opsporen.

Peace of Mind

Mocht iemand toch het slot open weten te breken en er met je fiets vandoor gaan, dan heeft VanMoof nog een geweldige troef in handen. De peace-of-mind-service schakelt een team in dat je fiets opspoort als deze is gestolen. Mochten ze de fiets niet terugvinden, dan krijg je een nieuwe.

Naast dat je je geen zorgen hoeft te maken over diefstal zijn er nog meer handige opties op de VanMoof SmartBike. Zo houdt de app het weer in de gaten op de route die je fietst, gaat het licht ‘s avonds uit zichzelf aan en kun je je snelheid zien op een ingebouwde display.

VanMoof SmartBike VanMoof SmartBike

VanMoof SmartBike VanMoof SmartBike

VanMoof SmartBike VanMoof SmartBike

VanMoof SmartBike VanMoof SmartBike

Volg ons op Facebook