Wat is Mixed Grill?

Mixed Grill is lastig in een hokje te plaatsen, er is geen specifiek onderwerp of specifieke doelgroep waar deze site zich op richt.  De onderwerpen zijn divers, maar hebben 1 ding gemeen: het moet mooi of bijzonder zijn. Qua content en onderwerpen is Mixed Grill te vergelijken met de weekendbijlagen van een goede krant.

Mixed Grill is in 2009 opgericht door Marco Démoet. Hij was daarvoor onder andere werkzaam als hoofd redactie bij Glamcult en als freelance muziekjournalist. Toen hij daar mee stopte wilde hij graag blijven schrijven en is daarom Mixed Grill begonnen. Eerst schreven we vooral over muziek, maar daar kwamen al gauw meerdere categorieën bij. Nu schrijven we ook graag over bijvoorbeeld kunst, architectuur, reizen, lekker eten, goede drank, sporten, film en design.

Geen clickbait

Door niet altijd voor de makkelijkste weg te kiezen en interessante onderwerpen te verkiezen boven berichten die goed scoren of clickbait, maar gelukkig zien we aan de nog steeds stijgende bezoekcijfers dat lezers de content op Mixed Grill kunnen waarderen. De artikelen zijn echt gericht op lezer en niet op zoekmachines. Geen overdreven SEO-vriendelijke titels en andere trucjes om Google te verleiden, maar content die is gericht op de lezer.

Geen banners

Dat is ook een reden dat er op de pagina’s geen irritante banners zijn te vinden. Alles focus gaat uit naar de content. Content waar we altijd goede research voor doen. Hiermee wil Mixed Grill zich echt onderscheiden van de massa. We kiezen niet voor de makkelijkste weg, maar doen waar we in geloven.