Alledaagse luxe door Tiffany & Co

Tiffany & Co

Tiffany & Co voegt luxe toe aan het dagelijks leven. Doodgewone voorwerpen hebben van de Amerikaanse juwelier een prachtige upgrade gekregen.

Er zijn maar liefst 37 ‘Everyday Objects‘ onder handen genomen. Hiervan is een groot aantal ook echt in het dagelijks leven te gebruiken. De duurste objecten zijn redelijk nutteloos en dienen alleen ter decoratie. Zoals een replica van een bol wol die van zilver is gemaakt. De prijs is maar liefst €11.200. Dit komt omdat er maar liefst 5 edelsmeden aan deze bol hebben gewerkt.

Replica’s

Een stuk goedkoper zijn de replica’s van papieren koffiebekertjes. Er is een variant van porselein uitgevoerd in het kenmerkende blauw van Tiffany & Co. Voor een set van 2 stuks betaal je €120. Verder is er nog een zilveren pizzasnijder (€200), een zilveren rietje (€310), een zilveren mondharmonica (€480) of een conservenblik van zilver, vermeil en blauw emaille (€1250).

De complete collectie is online te koop of te vinden in de winkel van Tiffany & Co in New York. De kleinere filialen hebben ook een deel van de goedkopere items op voorraad.

Tiffany & Co

Tiffany & Co

Tiffany & Co

Tiffany & Co

Tiffany & Co

Tiffany & Co

Tiffany & Co