Hoe stijl ik mijn haar met Schwarzkopf Osis+?

haar

Schwarzkopf heeft een productlijn genaamd OSiS+, deze lijn bestaat uit producten die het haar stylen en een extra finishing touch geven. De producten zijn ontwikkeld voor stijl, glanzend, krullend en fijn haar, voor man én vrouw. Voor ieder wat wils dus! De lijn is ontwikkeld voor kappers, maar ook voor jezelf. Met deze producten creëer je je eigen stijl, ze halen je uit je comfort zone en ze inspireren. Door deze producten zal je nieuwe dingen proberen wat betreft haarstyling, schaf ze nu aan bij de Beauty Fabs!

OSiS+ producten zijn echte stijlwapens. De verschillende producten uit de lijn zorgen ervoor dat voor ieder haartype geschikte producten aangeboden worden. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor verschillende texturen. Zo bieden ze voor krullend haar onder andere de OSiS+ Bouncy Curls, dit product geeft een gladde definitie aan krullen met natuurlijke veerkracht. Daarna kan het haar in model gebracht worden met een spray, klei of gel die de productlijn aanbiedt. 

Krullen hebben nog meer aandacht en totaal andere producten nodig dan andere haartypes. Schwarzkopf heeft hier rekening mee gehouden en geeft jouw krullende haar de perfecte look. De producten helpen bijvoorbeeld bij de controle over de krullen, ze bieden een sterke krulcontrole. Er zijn verschillende producten die speciaal ontwikkeld zijn voor mannen en vrouwen met krullend haar. We zullen je uitleggen hoe jij jouw haar het beste kunt stylen met deze producten.

Alles is mogelijk met OSiS+!

Het is erg belangrijk om gekruld haar goed te verzorgen, gebruik daarom een shampoo en conditioner die past bij jouw krullende haar. Je kunt ook kiezen voor het gebruiken van een verzorgend masker. Na het goed verzorgen van het haar kun je het haar stylen zoals je maar wilt met de producten van OSiS+. Sommige van de producten uit de productlijn zijn speciaal voor krullend haar ontworpen. Gebruik voor jouw mooie, natuurlijke gekrulde haar onderstaande producten!

OSiS+ Curl Honey: Dit is het perfecte product voor mensen met natuurlijke krullen. Deze crème gaat namelijk weerbarstige, pluizige krullen te lijf. Het houdt je krullen onder controle en geeft een mooie glans. Dit product geeft het haar medium control en laat de krullen natuurlijk ogen. Het geeft het haar definitie en zachtheid. Ook bevat het product polymeren. Het product is eenvoudig aan te brengen. Breng een kleine hoeveelheid crème aan op vochtig haar, knijp de crème in de krullen en gebruik een diffuser om het haar te drogen en in model te brengen.

OSiS+ Bouncy Curls: Dit product verstevigd fijn tot medium krullend haar. Het geeft de krullen een sterke definitie en veerkracht, hierdoor worden de krullen gebundeld en krijgen ze meer volume. Het product werkt niet verzwarend waardoor het geschikt is voor fijn haar. Het haar zal er natuurlijk en minder droog uit zien. Gebruik een paar pompjes uit de flacon op je handen en verdeel het door je licht vochtige haar, kneed het product door het haar zodat er meer veerkracht in je krullen komen. Gebruik een föhn met diffuser om de haren sneller te laten drogen, hierdoor krijg je een vollere bos haar creëren.

OSiS+ Grip Mousse: dit product geeft je haar extra volume en grip. Na het stylen van je haar zal je haar voldoende grip hebben om lang te blijven zitten. Je hoeft je dus met deze formule nooit meer druk te maken over je haar. de nieuwe formule bevat namelijk harsen en film formers, hierdoor wordt een betere style controle, langdurig en antistatische look gecreëerd. Het product verstevigd, geeft controle en een natuurlijke glas, werkt antistatisch en beschermt tegen hittetools. Voor het gebruik moet je de bus goed schudden, breng een kleine hoeveelheid aan op je hand en breng het vervolgens aan op vochtig haar. verdeel het over de haaraanzet én de lengtes van het haar.