Verbeter je houding met dit overhemd van Studio Jeffrey Heiligers

verbeter je houding

Dagelijks urenlang achter een bureau zitten is vaak funest voor je houding. De meeste mensen hebben immers de neiging om voorovergebogen naar het beeldscherm te turen. Dit overhemd van Studio Jeffrey Heiligers biedt uitkomst.

Het overhemd is zodanig gemaakt dat je het voelt als je verkeerd zit. Gaan je schouders teveel naar voren, dan zal het shirt je corrigeren door de speciale naden in de rug. Het grote voordeel van dit kledingstuk is dat het er niet uitziet als een medisch hulpmiddel of corset, maar gewoon als een goed overhemd. Je kunt het dus prima naar je werk dragen.

Posture

In mei 2015 schreef ik al eens een artikel over de corrigerende kleding van Jeffrey Heiligers. Toen was alles nog in een conceptuele fase. Nu is het moment daar om de markt op te gaan. Dat gaat gebeuren met het overhemd Posture, dat in eerste instantie zal worden verkocht via een crowdfundingactie op Kickstarter. Behalve een overhemd op maat reserveren, kun je ook het project steunen. Dat kan met kleinere bedragen of met een heel erg grote donatie. In dat geval krijg je een 3-daagse experience in Amsterdam aangeboden.

verbeter je houding

verbeter je houding