Kunstenaar Karski ontwerpt blikje voor Tia Maria

Karski voor Tia Maria
Foto: Marijn de Wijs

Binnenkort verschijnt er een nieuw drankje van Tia Maria op de markt: de Tia Maria Cold Brew Ready Nitro Cocktail. De Nederlandse kunstenaar Karski mocht hiervoor het blikje ontwerpen.

Liefhebbers maakten al geruime tijd een Iced Coffee Frappé op basis van cold brew koffie, melkroom en Tia Maria. Met de introductie van Cold Brew Ready Nitro Cocktail is deze heerlijke combinatie voor iedereen binnen handbereik. Door gebruik te maken van de zogenaamde nitro-techniek verschijnt er na het openen van het blikje een romig laagje op het drankje dat 4% alcohol bevat.

Dankzij het het in Nederland gevestigde bureau Fama Volat kwam Tia Maria in contact met kunstenaar Karski. Zijn kleurrijke en energieke street art past precies bij het imago van het nieuwe drankje. Karski: “Tia Maria voelt dat mijn levendige street art-stijl de persoonlijkheid van het merk weerspiegelt in dit blikje met een unieke uitstraling.”

Boek

De samenwerking tussen Karski en Tia Maria is extra onderstreept met de uitgave van een gelimiteerd boek over street art. CONTRAST, by Karski & Friends staat vol met interviews met en beelden van grootheden uit de graffitiscene en street art. Volgens de makers moet je in deze wereld vol contrasten tegenstellingen bij elkaar brengen. Of het nu de onverwachte combinatie van levendige kleuren en abstracte vormen is in Karski’s kunst, of de unieke samensmelting van smaken in deze nieuwe Tia Maria cocktail.

Tia Maria Cold Brew Ready Nitro Cocktail is vanaf 2021 verkrijgbaar in de Nederlandse supermarkten.

Karski voor Tia Maria