Volkswagen en McDonald’s ontwerpen bijzondere e-Golf

de ultieme auto voor snackers

Ben jij zo iemand die maar al te graag een tussenstop maakt bij de McDrive? Dan is dit de ultieme auto voor je. Volkswagen en McDonald’s presenteren de e-Golf McDrive Edition!

Het klinkt haast als een 1-aprilgrap, maar het is in werkelijkheid een zeer serieuze zaak. Deze zeer unieke e-Golf komt in een oplage van maar 1 exemplaar en zal geveild worden tijdens het Ronald McDonald Kinderfonds Gala. De de opbrengst van deze unieke conceptcar zal dus ten goede komen aan het Ronald McDonald Kinderfonds. Aan de buitenkant valt de auto al lekker op vanwege de huiskleuren van de Mac en de unieke bestickering. Het is echter de binnenkant wat deze e-Golf de ultieme snackauto maakt. Zo is er een Ambience Control System waarmee je licht en geluid helemaal kunt aanpassen om zo de beste sfeer te selecteren voor een diner in de auto.

Warm en koud

Speciale klikbare tafeltjes zorgen dat je je menu makkelijk kwijt kunt en het Electric Heating Compartment in het handschoenenkastje zorgt dat je burgers en frites langer warm blijven. Zaken die juist koud moeten blijven, zoals een milkshake of een beker frisdrank, kun je kwijt in de cuphouders met een Cupholder Cooling System. Dit alles is uitgevoerd in het kenmerkende Wood&Stone-concept dat je ook terugziet in veel restaurant van McDonald’s.

McDonald’s en Volkswagen hebben deze unieke, special edition auto aangeboden aan het Ronald McDonald Kinderfonds, om als topkavel te veilen op het Ronald McDonald Kinderfonds Gala. De hoogste bieder mag deze auto mee naar huis nemen en zal de rest van zijn leven geheel in stijl door de McDrive rijden.

de ultieme auto voor snackers

de ultieme auto voor snackers

de ultieme auto voor snackers