adidas brengt de Stan Smith Primeknit weer uit

gebreide Stan Smith

De Stan Smith van adidas is met stip de meest succesvolle en populaire sneaker van de laatste jaren. Er zijn inmiddels vele versies op de markt gebracht en een van de mooiste daarvan komt nu opnieuw uit.

De adidas Originals Stan Smith Primeknit is een gebreide versie van de beroemde tennisschoen. Mooi aan deze uitvoering is dat de sneaker nog minimalistischer is dan het originele. Bij een gewone Stan Smith zie je de kenmerkende drie strepen terug in de vorm van perforaties. Bij deze Primeknit zijn de gaatjes vervangen door subtiele knoopjes in de stof. Ook het adidas-logo op de achterkant ontbreekt.

Gelimiteerde oplage

Twee jaar geleden verscheen de eerste Primeknit-versie van de Stan Smith. Dit was een gelimiteerde oplage die deels met de hand was gemaakt in Duitsland. Dat is bij deze heruitgave niet het geval, maar je hebt daarentegen wel keuze uit meerdere uitvoeringen. In plaats van wit met groen is de adidas Stan Smith Primeknit nu ook leverbaar in de andere twee originele Stan Smith-kleuren: rood en blauw.

Vanaf begin april zal deze sneaker te koop zijn.

gebreide Stan Smith

gebreide Stan Smith