Morning Machine maakt maatwerk van koffiecapsules

Morning Machine

Veel mensen kiezen voor het gemak van koffie uit een capsule, maar missen vaak de opties van een echte koffiemachine. Morning Machine vult dit gat handig op met een slim apparaat.

Bij de Morning Machine komt de koffie nog gewoon uit een capsule van je favoriete merk, maar je hebt wel een flink aantal opties om de koffie nog lekkerder te maken. Dat begint al met het ingebouwde weegmechanisme dat precies meet hoeveel gram koffie in de capsule zit en daar bijvoorbeeld de hoeveelheid water op aanpast.

Textuur

Daarnaast kun je zelf de temperatuur van het water regelen en zorgt het ingebouwde Intermittent Wave Brewing System voor koffie met een beter mondgevoel en betere textuur. Via een app die je met de machine kunt verbinden, kun je volop experimenteren en je favoriete opties opslaan. Mocht je ’s morgens haast hebben dan is je koffie net zo snel klaar als bij een reguliere machine.

Via Kickstarter hebben de bedenkers van de Morning Machine al binnen 2 dagen de gewenste investering binnengehaald. Je kunt daar nu een exemplaar reserveren voor een prijs van €284,-. De levering start in december 2020.

Morning Machine

Morning Machine

Morning Machine