Muziektips voor het weekend (deel 105)

Chicago

Helaas hebben we deze week geen uitgebreid overzicht met muzikale tips. We brengen namelijk een groot deel van de vrijdag door in het vliegtuig. We zijn dan onderweg naar Chicago waar we vrienden bezoeken, Malört drinken en het Art Institute of Chicago bezoeken. Tijd om uitgebreid stil te staan bij alle nieuwe releases is er daarom even niet. Dit artikel is eerder geschreven en ingepland voor de vrijdagmiddag.

We hebben natuurlijk wel een idee van welke albums we graag op een normale vrijdag met je hadden gedeeld. We kijken namelijk erg uit naar de nieuwe releases van Father John Misty, Kae Tempest, Vince Staples, Jack White, Calexico, Lucius, Horace Andy, The Linda Lindas en Wet Leg. Zoek ze op in je favoriete streamingdienst of, beter nog, breng een bezoekje aan je lokale platenzaak.

Volgende week zijn we weer terug met deel 106 en we beloven dat deze weer als vanouds gevuld zal zijn. Mocht je weten wat we allemaal aan het doen zijn in Chicago, dan kun je dat volgen via de Stories op onze Instagram.