Nike VaporMax Be True: regenboog aan je voeten

vapormax be true

Ieder jaar ondersteunt Nike de LGBTQ-gemeenschap met de Be True-collectie. In deze collectie spelen de kleuren van de regenboog een hoofdrol.

De regenboogvlag met 8 kleuren is sinds 1978 symbool voor gay pride en sinds 2012 een opvallend onderdeel van Be True. Atleten en andere sportievelingen kunnen met deze collectie vol trots laten zien wie ze zijn. En dat door middel van gelimiteerde versies van populaire sneakers en unieke kledingstukken.

Regenboogkleuren

Het coolste item dit jaar is de VaporMax Be True. De veelbesproken zool van deze schoen heeft een makeover in regenboogkleuren gekregen. De bovenzijde van de sneaker is degelijk donkerblauw, zodat de coole zool des te meer opvalt. Een goede tweede is de Flyknit Racer Be True, waarbij de swoosh aan de buitenkant een regenboog is en aan de binnenkant roze.

Bekijk de complete collectie op de website van Nike. Vanaf 1 juni is de Be True-collectie te koop via NikeLab. Je kunt ook alvast een poging wagen via END. Launches. Een deel van de opbrengsten gaan naar organisaties die zich inzetten voor de LGBTQ-gemeenschap.

vapormax be true

vapormax be true

vapormax be true

be true

flyknit race be true