Stang ontwerpt mooie set postkaarten

Kaartje van Stang

In deze tijd waarin we vrienden en familie minder vaak zien, is het extra leuk om iemand een kaartje te sturen. Bijvoorbeeld een exemplaar uit de mooie set postkaarten van illustrator en grafisch ontwerper Stang.

Deze kaarten zijn op A5-formaat, dus er er is lekker veel ruimte om te schrijven en/of te tekenen. Aan de andere kant vind je een grappig ontwerp in de typische Stang-stijl. Je kent zijn werk wellicht van eerdere berichten op Mixed Grill over zijn wielerkleding of van één van de vele ontwerpen die hij heeft gemaakt voor onder andere Kunsthal Rotterdam, UWV, Albert Heijn en WeMakeTheCity.

Stevig papier

In de set kaarten zitten 9 verschillende illustraties van een bonte stoet aan personages. Je zult er dus altijd eentje vinden die precies past bij de beoogde ontvanger. Bovendien zijn de kaarten van lekker dik en stevig papier gemaakt, zodat je ze ook kunt ophangen of een mooi plekje in een kast of op een plank kunt geven.

Kijk in de webshop van Stang voor de kaarten en bekijk ook meteen de prints die hij daar verkoopt. Die zijn ook heel mooi!

Kaartje van Stang

Kaartje van Stang

Kaartje van Stang

Kaartje van Stang