Raze Cycle Gang laat je fietsen in stijl

Stang x 36 Cycling Wear

Het voorjaar is begonnen. Voor veel wielrenners het moment om hun racefiets af te stoffen. Na een lange periode is het eindelijk weer mogelijk de weg onveilig te maken. Het is natuurlijk extra leuk als je dit in mooie wielerkleding kunt doen. Met de outfit Raze Cycle Gang, een samenwerking tussen 36 Cycling Wear en ontwerper Stang, gaat dat sowieso lukken.

‘Bloedstollend snel over de fietspaden, met een peloton niet minder stoer dan een motorbende – maar dan CO2 neutraal.’ Dit idee had ontwerper Stang Gubbels voor ogen toen hij de outfit Raze Cycle Gang ontwierp. Zijn ontwerp sluit naadloos aan op het vrijheidsgevoel van de racefietser, met iconen rechtstreeks uit de motorwereld en tattoo shops.

De ontwerpen van Stang

Stang Gubbels is een grafisch ontwerper en illustrator uit Rotterdam met meer dan 25 jaar werkervaring. Hij staat nationaal bekend om zijn iconische illustraties. Stang werkt vaak in opdracht van culturele instellingen en commerciële bedrijven. Hij is ondermeer de vaste grafisch ontwerper van de Kunsthal. Verder stapt hij regelmatig op zijn racefiets en deed hij de grafische vormgeving voor het Polderpad, de nieuwe fietsroute rond Rotterdam.

Geluksgetal 36

36 Cycling Wear komt ook uit de omgeving van Rotterdam. Het bedrijf ontwerpt wielerkleding die je fietservaring aangenamer moet maken. Iedereen moet stijlvol de weg op kunnen gaan in een outfit die lekker zit en is gemaakt van de beste materialen. Voor het getal 36 is trouwens niet zomaar gekozen. Volgens de numerologie is het een geluksgetal. Het bestaat uit twee getallen die mooi met de rug naar elkaar staan. De cijfercombinatie heeft meerdere bekende wielrenners voorspoed gebracht, waaronder Fausto Coppi, Theo Middelkamp, Firmin Lambot en Leontien van Moorsel.

Exclusieve outfit

De kruisbestuiving tussen Stang Gubbels en 36 Cycling Wear heeft geleid tot een prachtige outfit waarmee je zonder problemen op je racefiets kunt stappen. Het is zowel voor dames als heren ontworpen. Je kunt de Raze Cycle Gang vanaf nu exclusief bestellen bij 36 Cycling Wear. De eerste honderd bestellers ontvangen gratis een A5-vel met nep-tattoos.

Stang x 36 Cycling Wear

Stang x 36 Cycling Wear

Stang x 36 Cycling Wear

Stang x 36 Cycling Wear

Stang x 36 Cycling Wear

Foto’s: Stay Gold
Modellen: Jennifer van Vugt en Lamri Adjis