Crowdfunding voor Nederlandse animatieserie Hideous Henk

Hideous Henk

Het team van ImaJunation is momenteel druk bezig met een crowdfunding voor hun animatieserie Hideous Henk. Wil jij ook kennismaken met de grappige avonturen van chihuahua Henk? Help dan mee!

ImaJunation is op dit ogenblik druk met het afronden van het eerste seizoen van een originele Nederlandse handgetekende animatieserie. De naam van de serie is Hideous Henk en het verhaal gaat over de lelijke chihuahua Henk die geadopteerd wordt door een influencer. Twee jaar geleden heeft ImaJunation de eerste aflevering mogen maken als onderdeel van de 3LAB Serie Contest voor de NPO. Toentertijd werd daar goed op gereageerd en door de ondertiteling kreeg Henk ook bekijks in het buitenland.

Animatieserie voor (jong)volwassenen

Het unieke aan Hideous Henk is dat de serie gemaakt wordt voor (jong)volwassenen, terwijl in Nederland over het algemeen animatie vooral gericht is op (jonge) kinderen. Momenteel is het team van ImaJunation hard bezig om de rest van het seizoen kwalitatief zo goed mogelijk te kunnen maken, en daarmee Nederlandse animatie op een nieuwe manier op de kaart te zetten. Om het eerste seizoen zo goed mogelijk af te ronden, zijn Junaid Chundrigar en Britt Snel van ImaJunation daarom een crowdfunding campagne gestart op Voordekunst.

Er is overigens een diverse cast aangetrokken die de serie voorziet van stemmen, onder andere rijzende ster Hanna van Vliet, Emilio Guzman, Daniël Kolf, Sosha Duysker, Yannick van de Velde en Gerda Havertong.

Helpen jullie mee om van Hideous Henk een hit te maken?

Hideous Henk

Hideous Henk

Hideous Henk