ETQ opent eigen winkel in hartje Amsterdam

winkel in Amsterdam

De prachtige schoenen van ETQ waren al op heel veel plekken over de wereld te koop, maar nog niet in een eigen winkel. Die is er nu. In Amsterdam is sinds kort een flagship store van het schoenenmerk.

In de winkel kun je een zeer uitgebreid aanbod van schoenen vinden, maar ook kleding van mooie merken als Opening Ceremony, Han Kjøbenhavn, Maison Kitsuné, Études, CMMN SWDN, Norse Projects, I love Ugly en ClothSurgeon. Van dat laatste merk zijn ze zelfs het enige verkooppunt in Nederland.

Minimalistisch beton

Het oppervlak van de etq store is 320 m2 die verdeeld is over twee verdiepingen die verbonden zijn door een brede trap. De inrichting, die is gedaan door studiojosvandijk, is mooi minimalistisch met veel beton in verschillende tinten grijs en frames van witgelakt metaal. Tegen de achterwand van de benedenverdieping staan de schoenen prachtig uitgestald.

De etq store bevindt zich aan het Singel 465 in Amsterdam Centrum en is van maandag tot en met zaterdag van 11:00 uur tot 19:00 uur en op zondag van 12:00 uur tot 18:00 uur geopend.

de flagship store van etq in amsterdam

de flagship store van etq in amsterdam

de flagship store van etq in amsterdam

de flagship store van etq in amsterdam