Bekijk de nieuwste collectie sneakers van ETQ

ETQ fall winter 2019

Het Amsterdamse schoenenmerk ETQ lanceert een prachtige collectie voor het komende modeseizoen. Vakmanschap en tijdloos design staan in de herfst/winter 2019 opnieuw centraal. Denk aan hoogwaardige sneakers gemaakt van Kurashiki-canvas uit Japan, verschillende soorten nappaleer en Italiaans suède.

Al vaker schreven we over ETQ. Het merk uit de hoofdstad staat bekend om de klassieke en minimalistische sneakers die ze op de markt brengen. ETQ gelooft dat een goed ontwerp ‘m in de details zit. De schoenen vallen in eerste instantie op door eenvoud. Totdat je ze van dichtbij bekijkt. Dan zie je ineens dat er allerlei innovatieve technieken en materialen zijn gebruikt.

Keuze voor verbetering

In plaats van zich elk modeseizoen te concentreren op iets nieuws of anders, kiest ETQ er liever voor om iets beters te creëren. Technische ontwikkelingen op het gebied van sport & outdoor worden toegepast om schoenen van een steeds hoger niveau te maken. Sneakers die zich gemakkelijk aanpassen aan verschillende omgevingen, in elk klimaat, het hele jaar door.

DNA van de stad

De moderne stad vormt de belangrijkste inspiratiebron. Dit kan terug worden gevonden in de eenvoudige maar gedurfde, geometrische vormen. Deze verwijzen naar moderne architectuur en design. Uiteindelijk gaat het allemaal om de constante zoektocht naar de ultieme sneaker voor elke dag. Eentje die lang meegaat, zich aanpast aan elke gelegenheid en bovendien het milieu niet schaadt.

De nieuwe collectie van ETQ  is verkrijgbaar in de ETQ Store (Singel 465, Amsterdam) en online via etq-amsterdam.com

ETQ fall winter 2019

ETQ fall winter 2019

ETQ fall winter 2019

ETQ fall winter 2019

ETQ fall winter 2019

ETQ fall winter 2019

ETQ fall winter 2019

ETQ fall winter 2019

ETQ fall winter 2019