Gideon Karting exposeert in Ziggo Dome en Ahoy

Gideon Karting
Foto’s: Ben Houdijk

Concertzalen als Ziggo Dome en Ahoy Arena staan er al maandenlang leeg bij. Gideon Karting vult normaal gesproken deze zalen met optredens van Lady Gaga, Tame Impala, BTS, Imagine Dragons, Royal Blood en Harry Styles, maar dit keer toont hij er zijn eigen schilderijen.

Voordat Karting aan de slag ging bij Mojo Concerts (en daarvoor Rotown) deed hij de Willem de Kooning Academie. Nu concerten helaas onmogelijk zijn, heeft hij de kunst om creatief op terug te vallen. Zijn warme contacten bij twee van de grootste concertzalen van Nederland zorgden voor een unieke manier om die kunst te delen.

360 graden

In het weekend van 18 en 19 december zal Gideon Karting 24 nieuwe schilderijen tonen op de vloer van de Ziggo Dome en de Ahoy Arena. Om de expositie geheel coronaproof te maken, kunnen bezoekers via een stream in 360 graden de kunst vanuit huis bekijken. Tijdens dat virtuele bezoek kan men niet alleen van de schilderijen genieten, maar ook rondkijken op de locaties waarvan we dromen dat we ze snel weer kunnen bezoeken.

De virtuele tentoonstelling is uitsluitend op 18 en 19 december online te bezoeken via de websites van Rotterdam Ahoy (18 december), de Ziggo Dome (19 december) .

Gideon Karting