Handzeep voor de fans van brutalisme

mooi vormgegeven zeep

Vorm en functie komen heel mooi samen bij Tetra Soap. Deze zeep is op heel veel vlakken beter dan een regulier exemplaar.

Het eerste dat opvalt is het uiterlijk. Het grijs van de zeep doet denken aan beton. Combineer dat met de architectonische vorm en je komt al snel uit bij het brutalisme. De vorm van de zeep is afgekeken van de zogenaamde tetrapod, een betonnen constructie die vaak langs kustlijnen zorgt voor bescherming tegen erosie.

Glad

De bedenkers van de Tetra Soap ontdekten dan de vorm ook heel goed toe te passen is op een stuk zeep. Wanneer zeep in aanraking komt met water zal het oppervlak glad worden en bestaat het risico dat deze uit je handen glipt. De vorm van dit stuk zeep zorgt dat het altijd stabiel in je handen blijft liggen. Bovendien ziet de Tetra Soap er ook nog eens stoer uit.

Ook over de samenstelling van de zeep is nagedacht. Zo zijn alle ingrediënten 100% natuurlijk. Denk hierbij aan Italiaanse olijfolie, kokosolie, essentiële oliën en gedestilleerd water. Met behulp van de zogenaamde koude persing gaan alle ingrediënten met de hand in een siliconen mal.

mooi vormgegeven zeep

mooi vormgegeven zeep