Klassieke zonnebrillen met een twist van Paul Smith

Zonnebrillen van Paul Smith

Van een goede zonnebril heb je het hele jaar door profijt. Niet alleen in de zomer dus. In de nieuwe najaarscollectie van Paul Smith Eyewear is genoeg moois te vinden voor een stijlvol winterseizoen.

Paul Smith staat bekend om zijn tijdloze, klassieke ontwerpen met subtiele details, zoals de kenmerkende ‘artist stripe’. Hierdoor zijn de ontwerpen van Paul Smith altijd goed te combineren. Ook de zonnebrillen uit deze collectie zijn veelzijdig en tijdloos. Mooi detail is dat elke zonnebril ook op sterkte kan worden gemaakt. Elk montuur is in Italië vervaardigd uit materialen van de hoogste kwaliteit, met respect voor traditioneel vakmanschap.

Howitt & Halons

De nieuwe collectie zonnebrillen van Paul Smith Eyewear bestaat uit twee modellen. Allereerst de Howitt, een tijdloze, vierkante zonnebril uitgevoerd in hoogwaardig acetaat. Verkrijgbaar in Transparent Brown, Transparent Avio en Havana. Daarnaast heb je ook de Halons. Dit model heeft een klassieke vorm met subtiele details, zoals een logo op de brilpoten. Dit model is verkrijgbaar in een reeks doorzichtige en ondoorzichtige kleuren, waaronder Transparent Khaki, Striped Brown, Crystal Sand en Black.

De zonnebrillen van Paul Smith Eyewear worden wereldwijd verkocht via geselecteerde opticiens, warenhuizen en speciaalzaken, en online op www.paulsmith.com

Zonnebrillen van Paul Smith

Zonnebrillen van Paul Smith

Zonnebrillen van Paul Smith