Specsavers lanceert exclusieve adidas Sport collectie

Geïnspireerd op sport met comfort voor elke dag

adidas Sport - Specsavers

Onlangs heeft Specsavers een nieuwe collectie aan het assortiment toegevoegd: adidas Sport. De exclusieve lijn is het resultaat van een mooie samenwerking tussen de talentvolle ontwerpers van adidas en de montuur-experts van Specsavers. Een tip voor de sportievelingen onder ons!

De collectie van designerbrillen is, zoals we van adidas en Specsavers gewend zijn, van hoogwaardige kwaliteit. Door innovatieve technieken en de beste materialen zijn de sportieve brillen licht in gewicht en bijzonder comfortabel. Zo zijn de monturen bijvoorbeeld voorzien van dubbel geïnjecteerde rubberen pootjes. Dit zorgt niet alleen voor extra grip, maar ook voor meer comfort. En dankzij de lichtgewicht scharnieren en geïntegreerde veren gaan de brillen extra lang mee. Alle monturen zijn overigens volledig af te stemmen naar eigen wens. Je kunt kiezen voor reguliere glazen, zonneglazen of zelfs gekleurde glazen.

Sportieve monturen

Wieteke van Hunnik, Head of Product bij Specsavers in Nederland, zegt: “We zijn verheugd met de wereldwijde lancering van onze nieuwste collectie designerbrillen, in samenwerking met het iconische sportkledingmerk adidas. Een mooie lijn met sportieve monturen, die passen bij klanten met een actieve levensstijl. We hebben een collectie ontwikkeld met sport als inspiratie, comfortabel voor dagelijks gebruik.”

De designerbrillen van adidas Sport zijn in de winkels en online verkrijgbaar vanaf €239,-

adidas Sport - Specsavers

adidas Sport - Specsavers