K-Swiss en Aape lanceren gezamenlijke collectie

K-Swiss x AAPE

Eerder dit jaar introduceerde K-Swiss een collectie gelimiteerde schoenen ter ere van hun 50-jarig bestaan. Voor dit seizoen gaat het Amerikaanse tennismerk een samenwerking aan met het Japanse streetwear label AAPE by A Bathing Ape

Het bekendste model van K-Swiss, de Classic ’66, werd voor dit samenwerkingsverband voorzien van de karakteristieke camouflageprint van AAPE. Het merk AAPE is een aftakking van streetwear gigant A Bathing Ape. De sublijn brengt een jonger, frisser gevoel. De kledingstukken en accessoires, voorzien van een speelsere variant op het beroemde apenlogo van de hoofdlijn, spelen meer in op de vrije tijd. De T-shirts van jersey en de joggingbroeken zorgen ervoor dat je dagelijks kunt ontspannen in stijl.

Originele details

Terug naar de tennisschoen. De Classic ’66 kent een rijke historie. Het model was één van de eerste leren tennisschoenen die debuteerde in een belangrijk grandslamtoernooi.De iconische tennisschoen wordt uitgebracht met dezelfde specificaties en identiek design als het originele model uit de jaren zestig. Dit betekent dat de schoen is voorzien van 5 strepen aan de zijkant, dat de oogjes voor de veters de vorm van een ‘D’ hebben, dat de neus uit 3 stukken bestaat en dat het bekende logo in de vorm van een schildje is aangebracht aan de zijkant van de zool.

Uitgesproken print

De klassieke schoen is dus helemaal in tact gelaten. Het enige wat een groot verschil uitmaakt is de camouflageprint. AAPE heeft een onmiskenbaar design en dit drukt echt een stempel op de schoen. Verder staat op één van de strepen het bekende AAPE BY A BATHING APE geschreven en zijn de tong en de hiel van de schoen voorzien van het logo in de vorm van een apenhoofd. Al met al is het een mooie sneaker geworden waarmee je absoluut de straat op kan, of de tennisbaan natuurlijk.

K•Swiss x AAPE zal in Europa exclusief worden verkocht bij END.

K-Swiss x AAPE

K-Swiss x AAPE

K-Swiss x AAPE

K-Swiss x AAPE

K-Swiss x AAPE

K-Swiss x AAPE

K-Swiss x AAPE